Üzlet

1–9 / 17 találat

 • Ft

  Jim Wendler 5/3/1 edzésmódszere talán a világ az egyik legelterjedtebb erősítő edzésterve. Kifejezetten a maximális erő növelésére fejlesztette ki. Jómaga is az erőemelés egyik kiemelkedő alakja, számos csúccsal a háta mögött.

 • Akció
  3 990 Ft 3 490 Ft

  Aaron Horschig mindent tud a guggolásról és a hozzá kapcsolódó javító gyakorlatokról. A könyv segítségével fejleszthető a guggolásod és csökkenthető a sérülések veszélye.

 • 14 900 Ft

  Az egyéni edzéstervezés csomagban a számodra megfelelő edzéstervet alakítjuk ki. Figyelembe vesszük az egyéni adottságaidat, pontos fő célodat, és ha van, akkor a további részcéljaidat is. Csak olyan területen vállalunk edzés tervezést és vezetést, amiben már van saját tapasztalatunk, így nem rajtad fogunk kísérletezni!

 • Akció
  4 990 Ft 1 990 Ft

  Az erőemelő edzésterv célja az erőszint drasztikus fejlesztése. Ez a terv csak a három alapgyakorlat fejlesztését segíti elő, a kiegészítő izomcsoportok edzését nem tartalmazza. A terv heti 3 edzésnapos felosztású, amiben a guggolás és fekvenyomás minden nap sorra kerül.

 • Akció
  4 990 Ft 1 990 Ft

  A futó edzésterv célja, hogy a sprinter számokban (30-400m), a láb célzott erősítésével javuljon a gyorsulás és a sebesség. A terv segítségével akár tizedeket is lehet lefaragni 6 hét alatt az időeredményből. Főleg haladók és középhaladók számára készült.

 • Akció
  4 990 Ft 1 990 Ft

  A labdarúgó erőnlét fejlesztő edzéstervünk általános erőnlét fejlesztésére

  alkalmas. Javítja a sprintek robbanékonyságát, a gyorsulást, erősíti a

  sérülésveszélyes izomcsoportokat.

 • Ft

  Hogy Madcow ki volt pontosan, azt már senki sem tudja (természetesen rajta kívül) Az azonban biztos, hogy pár évvel ezelőtt egy Madcow nevű lelkes gyúrós társunk az alap 5×5 edzéstervet módosította középhaladók és haladók számára is, és közzé is tette több fórumon.

 • Akció
  2 690 Ft 1 680 Ft

  Napjainkban az erősportok egyre népszerűbbek. Sorra nyílnak a fitnesz- és konditermek. Emberek ezrei választják a testépítést, az erőemelést vagy a CrossFitet.

 • Akció
  4 490 Ft 1 499 Ft

  Matt „Kroc” Kroczaleski egy Világbajnok, világcsúcstartó erőemelő és NPC testépítő, aki a fárasztó, nagy intenzitású edzéseiről híres. Az őrült edzés az, ami Kroct híressé tette.