Erőemelő edzésterv

Quick Overview

Az erőemelő edzésterv célja az erőszint drasztikus fejlesztése. Ez a terv csak a három alapgyakorlat fejlesztését segíti elő, a kiegészítő izomcsoportok edzését nem tartalmazza. A terv heti 3 edzésnapos felosztású, amiben a guggolás és fekvenyomás minden nap sorra kerül.

4 990 Ft 1 990 Ft

Készleten

Kategória: Címkék: ,

Product Description

Az erőemelő edzésterv célja az erőszint drasztikus fejlesztése. Ez a terv csak a három alapgyakorlat fejlesztését segíti elő, a kiegészítő izomcsoportok edzését nem tartalmazza. A terv heti 3 edzésnapos felosztású, amiben a guggolás és fekvenyomás minden nap sorra kerül. A terv fokozatosan készít fel az új egyismétléses maxod elérésére. Minden ötödik héten terhelés elvételt alkalmaz, így segítve a regenerációt. A terv váltakozó periodizációs elven működik, így egy adott héten belül is több intenzitás szintet is biztosít.

A terv alkalmas kezdők, középhaladók és haladók számára is, azonban kifejezetten utóbbi két csoportnak javasoljuk alkalmazását, mert kezdők esetében lassabb fejlődést biztosít, mint egy lineáris progresszivitású terv.

A 20 hét elvégzése után jelentős fejlődés várható az összetett eredményedben.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.