Rólunk

Célunk minél több hasznos információ összegyűjtése és átadása a sportolás szerelmeseinek. Ehhez kapcsolódóan folyamatos fejlesztés mellett a legfontosabb és leghasznosabb termékek, táplálékkiegészítők és szolgáltatások forgalmazása.

Nem szimplán eladni akarunk, hanem tényleg csak azt, aminek értelmét látjuk. Ezen szempont alapján válogatjuk össze a kínált termékeket.

Ketten alapítottuk a IQfitnesz.hu-t Olasz Zoltán és Németh Róbert, mindketten már közel 30 éve gyűrjük a vasat kisebb nagyobb kitérőkkel. Zolival találkozhattok Hatvanban a B40 csoportos foglalkozásain is.

Jómagam gizda kisgyerekként estem neki a testépítésnek, amivel sikerült megduplázni a testsúlyomat és még nincs vége a fejlődésnek. Közben egyetemi éveim alatt atlétikában is kipróbáltam magam, főleg sprint számokban, majd masters korba érve folytattam és több magyar bajnoki címet sikerült szereznem 200 és 400 méteren is. Három évvel ezelőtt erőemelésre cseréltem a futást és azóta is ez a nagy kedvenc. Több kisebb versenyen is sikerrel indultam az elmúlt években.

Ezzel egy időben csatlakoztam a Bodybuilding.blog.hu szerkesztőihez és az addig, a sport terén megszerzett tudásomat elkezdtem megosztani másokkal is. Azóta saját lábamra álltam és az eatmore.blog.hu oldalon publikálom írásaimat. A visszajelzések igen motiválóak tudnak lenni és hatalmas érzés látni, mikor több tízezren olvassák egy-egy cikkemet.

2017-ben megszereztem a személyi edző képesítést, így most már hivatalosan is oszthatom az észt. Korlátozott szabadidőmben lelkes kis csapatunkkal edzek, aztán a gép előtt ülve pedig online folytatom.

Online edzéseimben a saját magam megtapasztaltakat próbálom továbbadni, így főleg azokban a sportágakban tudok segítséget nyújtani, amelyeket én, vagy tanítványaim űzünk, űztünk.

Ezek mellett több izgalmas projektet is futtatunk, például az angol nyelvű könyvek fordítása és kiadása itthon, illetve még más meglepetéssel is készülünk!

Fejlődjetek velünk!