Paksi Mónika

Lelkesedése a konditermi edzés és azon belül is az erőemelés iránt olyan átütő, ami észrevétlenül magával ragadja az embert.

Nem vagyok fitnesz megszállott, ezért nem várja el, hogy az edzés legyen a legfontosabb számomra. A személyre szabott edzéstervem az elsődleges állapotfelmérésem után a magánéleti elfoglaltságaim melletti szabadidőmhöz tudja igazítani. Ha nem tudok a terembe lemenni, olyan feladatokat is összeállít számomra amit otthon vagy akár a nyaralásom alatt is el tudok végezni. Ezzel eléri, hogy jobban érezem magam a bőrömben, hiszen közösen megtaláljuk a számomra vállalható egyensúlyt.

Az elején egy régebbi térdsérüléssel küzdöttem és egyes gyakorlatokat nem tudtam kivitelezni. Ettől függetlenül úgy tudta számomra összeállítani az edzéstervet, hogy a térdem terhelhető lett, sőt teljesen elmúlt minden problémám.

Az edzések sosem unalmasak. Nagyon érdekes és különleges, edzéseket tud kitalálni, összeállítani. Gyakran változtatés így folyamatosan fenntartja ezáltal az érdeklődésem is. Megértő, de kellően szigorú is, amikor arra van szükségem. Táplálkozási tanácsokat is kapok, melyek nagyban megkönnyíti a diétám betartását, úgy hogy közben nem megy az erőnlétem rovására.

Több hetes edzés után biztosan kijelenthetem, hogy meglátásai és tanácsai mindig valamilyen addig nem remélt eredményt hoznak a fejlődésemben.

Figyelmes és naprakész, tudását óriási tudásszomjának is köszönheti.

Robi versenyzői tapasztalatai által is példát tud mutatni, ami nem elhanyagolható.

Számomra a hab a tortán az, hogy edzés közben elhiteti velem, hogy meg tudom ugrani edzésről edzésre a nagyobb súlyt vagy a nagyobb ismétlésszámot. Így folyamatosan a teljesítményemen is látom a fejlődést nem csak a tükörben.

Ha valaki nála edz, biztos nem fog unatkozni és jókedvűen éri el a kitűzött célt. Jó vele edzeni. Tiszta szívvel tudom ajánlani nem csak a fiataloknak, de a saját korosztályomnak is.