E-mail

DIY - Pure Enzyme & Fiber - 10 g

Értékelés: Még nincs értékelés
Vízben oldódó és nem oldódó rostokat, valamint emésztőenzimet, prebiotikumokat tartalmaz.
Array

Leírás

Vízben oldódó és nem oldódó rostokat, valamint emésztőenzimetprebiotikumokat tartalmaz. Vízben oldódó rostok (inulin) zselésítő tulajdonsággal rendelkeznek, így az ételek egy része könnyebben juthat el a bélrendszer megfelelő helyére.  A termékben található laktáz-enzim segíti a laktóz (tejcukor) emésztését azoknál, akiknek laktózemésztési nehézségeik vannak.

Összetevők: zabrost, búzakorpa, inulin (cikóriából származó), almarost, bambuszrost, papain enzim, bromelain enzim, laktáz enzim, narancs enzim. allergén információ: nyomokban tejet, szóját, mogyorót tartalmazhat.

Tápérték adatok: adagok: 1 stick (10 g). a csomagolás 30 adagot tartalmaz. Tápérték adatok 100g-ban: energia: 765 kj/188 kcal. zsír: <0,5 g, amelyből: telített zsírsavak: 0 g. szénhidrát: 5 g amelyből: cukrok: <0,5 g, keményítő: 4 g. rost: 73 g. fehérje: 2,8 g. só: 1 g. Tápérték adatok egy adagban (10 g): energia: 69 kj/17 kcal. zsír: <0,5 g, amelyből: telített zsírsavak: 0 g. szénhidrát: 0,5 g. amelyből: cukrok: <0,5 g, keményítő: 0,4 g. rost: 7,3 g. fehérje: 0,3 g. só: 0,1 g. Hatóanyagok 100g-ban: papain: 20 mg, bromelain: 20 mg, laktáz enzim: 20 mg, inulin: 10 g. Hatóanyagok egy adagban (10 g): papain: 2 mg, bromelain: 2 mg, laktáz enzim: 2 mg, inulin: 1000 mg.

Felhasználási útmutató: keverjen 1 adag (10g) pure enzyme & fiber sticket a saját diy (magas fehérjetartalmú) turmixába és lehetőleg este a vacsora pótlásaként fogyassza.

Figyelmeztetés: a termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagoláson feltüntetett időpontig.

Tárolási feltételek: a termék kisgyermek elől elzárva tartandó. 5°c és 30°c közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! felbontás után ne tárolja 6 hónapnál tovább a terméket.

*A tejcukor érzékenység globális jelenség: az emberiség 75%-a nem képes megemészteni, holott a tejben és a tejalapú élelmiszerekben többnyire megtalálható. A tejcukor érzékeny emberek számára tökéletes megoldást nyújt a laktáz enzim, melynek segítségével mellékhatások nélkül fogyaszthatnak tejcukrot tartalmazó készítményeket.

A fentiek alapján mindenki számára rendkívül fontos a rostok, enzimek és prebiotikumok fogyasztása! A napi rostfogyasztás optimális mennyisége 25-35 g, a HNLabs PreFiber kiegészítőből 5 g 2 alkalommal javasolt.

Add comment

Security code
Refresh

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.