E-mail

DIY - Caffeine Stick - 5 g

Értékelés: Még nincs értékelés
Ízesítetlen stick, amely 100 mg koffeint és 4900 mg szénhidrátot tartalmaz.
Array

Leírás

zesítetlen stick, amely 100 mg koffeint és 4900 mg szénhidrátot tartalmaz. Az ízesítetlen formulának köszönhetően könnyen adagolható más Do It Yourself termékekhez. Nem tartalmaz cukrot, a szénhidrát tartalma kizárólag xilitből illetve maltodextrinből származik.

Összetevők: maltodextrin, édesítőszer (xilit), koffein (caffeine anhydrous). adagok: 1 adag tasakonként  (5 g)  koffein tartalom adagonként:100 mg

Felhasználási útmutató: fogyasszon 1 adag (5 g) caffeine – 100-at vízzel, vagy a saját (magas szénhidrát tartalmú) diy  turmixával keverve, fél órával az edzés megkezdése előtt.

Figyelmeztetés: a termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  koffeint tartalmaz! fogyasztása terhes nők és kisgyermekek számára nem ajánlott (100 mg/tasakonként).

Allergén információ: nyomokban tejet, szóját, mogyorót tartalmazhat.

Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagoláson feltüntetett időpontig.

Tárolási feltételek: a terméket kisgyermek elől elzárva tartandó! 5°c és 30°c közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! felbontás után ne tárold 6 hónapnál tovább a terméket.

Add comment

Security code
Refresh

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.