Dr. Rosta Ildikó

Robiban megtaláljátok azt a személyi edzőt, aki nemcsak az emberi anatómiát tudja gyakorlatilag orvosi szinten, hanem azokat az élettani folyamatokat is érti és alkalmazza a munkája során, amelyek az anyagcserével, a zsírégetéssel és az izomépítéssel kapcsolatosak. Edzésterveit minden alkalommal előre átgondoltan, alaposan megtervezetten és személyre szabottan készíti el. Olyan mozgássorokat állít fel, amik egymásra épülve, fokozatosan érnek el eredményt, soha nem túlterhelve, csak alaposan megdolgoztatva az aktuális izomcsoportot. Ő maga is egy fegyelmezett sportember, aki saját példájával, nyugodt természetével, humorával, szerénységével nagyon jól motivál.

Írásai, szakmailag és emberileg is helytállóak, megalapozottak, nem túlzóak. Amennyiben őt választjátok személyi edzőtöknek, akkor a kitűzött célotok biztos, hogy nem Robin fog múlni.

A mozgással, életmóddal, diétával kapcsolatos tanácsai gyakorlatiasak, betarthatóak. Edzésterveit a fiatal, vagy akár a nyugdíjhoz közel álló jelentkezők élettani sajátosságait figyelembe véve készíti el. Ha vele dolgoztok akár személyesen, akár interneten át, látni fogjátok, hogy nem aszkétát akar nevelni belőlünk, hanem egy tudatosan élő olyan embert, akinek a sport és annak szeretete, az élete természetes részévé válik.

Németh Robit, “a Mestert” (mi magunk között csak így hívjuk) mindenkinek őszinte szívvel csak ajánlani tudom.

Dr. Rosta Ildikó
gasztroenterológus szakorvos
osztályvezető főorvos