•  
    Online fizetés
  •  
    100% garancia
  •  
    Személyes kapcsolat
Akció
3 990 Ft 3 490 Ft
Available: Készleten
Vásárlás
Ajánlat vége

Ajánló!

A Guggolás Bibliája
Sale
3 990 Ft 3 490 Ft
Testépítő edzésterv (20 hetes 5 napos)
Sale
Testépítő edzésterv (20 hetes 4 napos)
Sale
Testépítő edzésterv (20 hetes 3 napos)
Sale
Labdarúgó erőnlét fejlesztő edzésterv
Sale
Madcow 5x5 edzésterv (ingyenes)

Mit mondanak rólunk?

"Ha vele dolgoztok akár személyesen, akár interneten át, látni fogjátok, hogy nem aszkétát akar nevelni belőlünk, hanem egy tudatosan élő olyan embert, akinek a sport és annak szeretete, az élete természetes részévé válik."

Dr. Rosta Ildikó, gasztroenterológus szakorvos, osztályvezető főorvos

Taekwon-dos 1 danos mesterként kezdtem el Robi edzéseire járni. Elsősorban kíváncsiságból és hogy olyan edzésben legyen részem amit a saját sportomban nem kapok meg. Velem megszerettette a konditermi edzést. Ha akarsz egy klassz szórakoztató de mellette hasznos edzést, csak Őt ajánlom.

Tóth Szilárd

Több hetes edzés után biztosan kijelenthetem, hogy meglátásai és tanácsai mindig valamilyen addig nem remélt eredményt hoznak a fejlődésemben. Figyelmes és naprakész, tudását óriási tudásszomjának is köszönheti.

Paksi Mónika

Blog

SZÜKSÉGES-E AZ ALKART KÜLÖN EDZENI ÉS HA IGEN, AKKOR HOGYAN?

SZÜKSÉGES-E AZ ALKART KÜLÖN EDZENI ÉS HA IGEN, AKKOR HOGYAN?

Az alkar egy elég bonyolult végtag. Én viszonylag büszke vagyok az anatómiai ismeretemre (amatőr létemre), de az alkar izmai még rajtam is gyakran kifognak. Van egy csomó ujjunk, amit mozgatni kell, a csukló minden irányban hajlik. Kész káosz! Hogyan lehet egyáltalán ennyi mozgást gyakorlatokkal lekövetni? És kell-e egyáltalán minddel foglalkozni?

Normál esetben, egy mozgásszegény embernél előfordulhatnak olyan izmok, amelyeket szinte soha nem használ. Ezzel szemben az alkarját még egy egész nap a gép előtt ülő informatikus is folyamatosan használja.

TOVÁBB
A JÓ ZSARU – ROSSZ ZSARU DIÉTA

A JÓ ZSARU – ROSSZ ZSARU DIÉTA

A fogyást segítő diéták legnagyobb problémája, hogy az ember nem zabálhat kedvére. Ugyan vannak diéták, amelyek ennek ellenkezőjét állítják, viszont mindig jön egy de a végén. Kedvedre ehetsz bármit, de… Én kalória deficites napjaimban képes lennék egy nap alatt az egész heti mennyiséget bezabálni. Napi 1800-2000 kcal mellett ez csak 12.600-14.000 kcal-t jelent egy hétre. Jó, ezt már kihívás begyűrni egy nap alatt, de nem lehetetlen. Aztán 6 nap kaja szünet. Hehe. De nem is tudom,

TOVÁBB